Kuntosali

Kuntosalillamme ovat Technogymin laitteet WELLNESS SYSTEM järjestelmällä. Laitteisiin on asennettu tietokoneohjauksella toimivat näytöt, joiden avulla voi seurata liikeradan pituutta, oikeaa liikenopeutta sekä sarjojen ja toistojen lukumäärää.

Laitteet toimivat avaimella, johon Sinulle on yhdessä ohjaajan kanssa laadittu henkilökohtainen ohjelma tai useita ohjelmia omien tavoitteidesi saavuttamiseksi. Käyttö on yksinkertaista, ja lisäksi harjoittelusi ja kehittymisesi tallentuvat koneelle. Turvallista, motivoivaa ja tavoitteellista harjoittelua siis luvassa! Voit toki suorittaa myös vapaaharjoittelua laitteilla ja halutessasi tallentaa sen avaimelle.

Wellness-systeemi on koko ajan kehittyvä liikuntamaailma, johon kannattaa sukeltaa mukaan heti. Luvassa paljon oivalluksia omasta kehosta ja asenteesta. Tällä tehdään tulevaisuutta.

Osaava henkilökuntamme opastaa sinua laitteiden käytössä ja vähintään kerran viikossa sinulla on henkilökohtainen Saliemäntä paikalla opastamassa laitteiden käytössä ja antamassa kenties vinkkejä entistä monipuolisempaan harjoitteluun.

On kuin sinulla olisi “Mini Personal Trainer” käytössäsi!


HAASTATTELULOMAKE KUNTOSALIOHJELMAA VARTEN

Kuntosaliohjelman suunnittelu on WAW asiakkaille suunnattu palvelu. Voimassa olevan hinnan löydät hinnastosta. Uudelle asiakkaalle teemme ensimmäisen ohjelman veloituksetta, starttipakettiin kuuluvana palveluna.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti, kun saamme lomakkeen.
​​​​​​​(Huomioi mahdollinen ruuhka-sesonki!)